Muharrem ayı münasebetiyle Hastalarımıza ve çalışanlarımıza aşure dağıtıldı.
01 Ekim 2019

Hastanemiz bünyesinde, Muharrem ayının 10.günü münasebetiyle hastalarımıza ve çalışanlarımıza aşure dağıtıldı.

Hastane yönetimi ve idarecilerinin katıldığı program Hastanemiz bünyesinde bulunan Lepra ve korumalı evler servisinde gerçekleştirildi.

Manevi danışmanlık ve destek biriminin katkılarıyla tertiplenen programda manevi danışmanlık ve destek uzmanı, Rasim KAYA hasta ve çalışanlarımıza Muharrem ayı ile ilgili bilgiler verdi. Sn. Kaya; Aşure gününün toplumsal olarak birlik ve beraberliğin pekişmesinde önemli rolü olduğunu belirterek, Muharrem ayını, anlamına uygun bir şekilde gerçekleştirmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle günler hastalar ve çalışan personellerimiz ile kaynaşma adına büyük önem arz ediyor. Barış, kardeşlik, sevgi ve hoşgörünün önem kazandığı bu ayda, birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmek için bu etkinliği düzenledik. Bu bereketli ayın, sağlık, mutluluk ve huzur içinde hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

Hastane Başhekimi Uzm.Dr. Nülüfer KILIÇ yaptığı açıklamada; "Bu ayın güzelliklerini birlikte yaşayabilmek için hastane olarak, hastalarımıza ve servis çalışanlarına Muharrem ayının en güzel sembollerinden biri olan aşure ikramında bulunduk. Muharrem ayını tebrik ediyor, etkinliğimize katılan herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.

• 1 (1).jpg
  • 1 (2).jpg