Hastanemizden, Emekli Olan Çalışanlar İçin Emeklilik Töreni Düzenlendi.
26 Mart 2019

Hastanemizden, Emekli Olan Çalışanlar İçin Emeklilik Töreni Düzenlendi.
      Hastanemizde çalışarak emekli olan personeller için Hastane Başhekimliği tarafından emeklilik töreni düzenlendi, emekli olan personellere plaket verildi.
      Hastane Başhekimi, Uzm.Dr. Nülüfer KILIÇ yaptığı açıklamada; “Uzun yıllar Hastanemize hizmet vererek emek harcadınız, emek kutsaldır, Burayı iyi duygularla anmanız bizler için çok önemli. Sizler için böyle bir program tertip ettik. Ben emeklilik hayatınızda sağlıklı uzun bir ömür diliyorum ve emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmanın ardından plaket törenine geçildi. Törende Hastane Başhekimi Uzm.Dr. Nülüfer KILIÇ ve Hastane idarecileri emekli olan çalışanlara plaketlerini takdim etti. Duygularını paylaşan emekli personeller, düzenlenen bu programdan dolayı çok duygulandıklarını, çok mutlu olduklarını ve onurlandıklarını ifade ettiler. Program sonunda pasta kesimi ve ikramlar yapıldı.