Hastanemizin 100. Yıl vizyon projesi kapsamında düzenlediği şiir yarışmasında dereceye giren danışan ve misafirlerimize plaketleri takdim edildi.
21 Mart 2024

Hastanemizin kuruluşunun 100. yılına doğru yapılan faaliyetler çerçevesinde korumalı evlerde kalan misafirleri, TRSM danışanları ve hastane servislerindeki misafirleri arasında düzenlenen şiir yarışması sonucunda dereceye girenlere İl Sağlık Müdürlüğümüz yöneticilerinin de katılımıyla plaketleri takdim edildi.Gecede yapılan etkinlikler kapsamında ödüllü şiirler dinleyenler tarafından büyük beğeni topladı.Gecede 1. olan yarışmacıya plaketini takdim eden Elazığ İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Cahit POLAT “ Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesince düzenlenen 100. Yıl şiir yarışmasına katılan tüm yarışmacılara ve emeği geçenlere teşekkür etti.”Ardından kapanış konuşması yapmak ve jüri özel ödülüne layık görülen, hastane doktorlarının isimleriyle oluşan “Gökyüzündeki Hilal” isimli şiire ödülünü vermek üzere Hastane Başhekimimiz Uzm.Dr. Hilal KAYA  “Yarışmaya katılan danışan ve misafirlere teşekkür ederek yazılan şiire çok duygulandığını ve tüm doktorlar adına teşekkür ederek” gecenin kapanışını gerçekleştirdi.

.