Koronavirüs-19 Aşısı Sağlık Çalışanlarımıza Yapılmaya Başlandı
15 Ocak 2021

Koronavirüs-19 Aşısı Sağlık Çalışanlarımıza Yapılmaya Başlandı

Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’nın, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası ilk koronavirüs aşısını yaptırmasının ardından ülke genelinde sağlık çalışanları başta olmak üzere aşı çalışmaları başladı.

Hastanemizde de bu anlamda önemli bir gün yaşandı. Hastane Başhekimi Uzm.Dr. Nülüfer KILIÇ, Hastane idarecilerimiz ve sağlık çalışanlarımıza aşıları yapılmaya başlandı.

Kovid-19 aşısı ile ilgili açıklamada bulunan Uzm.Dr. Nülüfer KILIÇ “Çok önemli günlerden geçiyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle ilgili çok önemli ve bir o kadar da sevindirici gelişmeler yaşıyoruz. Bizlerde bu kapsamda aşılarımızı olmaya başladık, hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Aşının önemine değinen Uzm.Dr. Nülüfer KILIÇ, “Hastalıklardan korunmanın en önemli yollarından biri de aşıdır. Tüm sağlık çalışanlarımız pandemi sürecinde fedakarca çalışarak mücadeleye devam ediyor. Aşılar çalışanlarımıza yapılmaya başlandı fakat bizler tedbir ve kısıtlamalara uymaya devam etmeliyiz. Alınan tedbirler hepimizin sağlığı için gerekli. Pandemi öncesinde yaşadığımız günlere en kısa sürede dönmemiz dileğimizdir” dedi.

Başhekim Kılıç’ın ardından, hastane yönetimi ve sağlık çalışanlarımız da Kovid-19 aşılarını yaptırmaya başladı.

• 2.jpg
  • 7460aaeb-7600-4a6a-96ab-3e415f54b492.jpg