Hastanemizde Hasta ve Yakınları İçin Kütüphane Açıldı.
26 Kasım 2019

Hastanemiz‘de Hasta ve hasta yakınları için poliklinik ve servislerde kütüphane oluşturuldu. Hasta ve hasta yakınlarının boş vakitlerini iyi değerlendirmeleri amacıyla hastanede kütüphanenin oluşturulduğunu belirten, Hastane Başhekimi Uzm.Dr Nülüfer KILIÇ,  “Bilgi kıymetli bir hazine ve kitap okumak çoğu zaman iyi bir terapidir.” düşüncesiyle, hastanemizde ayaktan, yatarak tedavi gören hastalarımız ve yakınlarının kütüphanelerden yararlanarak iyi vakit geçirmesini sağlamayı amaçlamaktayız, dedi.
     Hastanemizin hasta hakları birimi öncülüğünde düzenlenen okuma etkinliği kapsamı sonucunda oluşturulan kütüphanelerde emeği geçen ve destek veren Hastane Yönetimi ve hastanemiz personellerin emek ve katkılarından dolayı, Hastane Başhekimliği olarak teşekkür ederiz.