Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü
Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi

Hastanemizden Emekli Olan Personeller İçin Emeklilik Töreni Düzenlendi.

Güncelleme Tarihi: 17/04/2018

Hastanemizden Emekli Olan Personeller İçin Emeklilik Töreni Düzenlendi.
Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nden emekli olan personel için, Hastane Başhekimliği tarafından düzenlenen emeklilik töreni hastane yemekhane salonunda gerçekleşti.
Gerçekleştirilen emeklilik programına Hastane yönetimi, emekli olan personel ve ailelerinin yanı sıra çalışanlarda katıldı.

Törende konuşan Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Nülüfer KILIÇ, “Emekli olan tüm arkadaşlarımızı kutluyorum, sağlıklıyken emekli olmak güzel bir şey. Allah hepinize emeklilikten sonra da hayatımızın geri kalan kısmında sağlıkla yaşamayı nasip etsin, hastane yönetimi adına, emekli olan personellere emeklerinden dolayı teşekkür eder, yakınlarıyla birlikte huzurlu ve hayırlı bir ömür geçirmelerini dilerim.”dedi.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Nülüfer KILIÇ’ın konuşmasının ardından emekli personellere plaket takdim edildi. Emeklilik töreni yemekhane salonunda gerçekleşen ikramla sona erdi.

4 (2).JPG