Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi

Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi

Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde İlk Aile Eğitimi Yapıldı

Güncelleme Tarihi: 22/02/2018

2017 yılı Haziran ayında Hastanemize bağlı olarak açılan yeni TRSM hizmet binasında yapılan toplantıya Hastane Başhekimi, Uzm.Dr. Nülüfer KILIÇ, Trsm Sorumlu Hekimi, Uzm.Dr. Seda YILMAZ ve Hastane idarecileri katıldı. Yapılan toplantıda hasta yakınlarına psikiyatri hastalık hakkında bilgilendirme yapıldı.

Hastaya yaklaşım konusunun ele alındığı toplantıda, hasta yakınlarına soru cevap şeklinde hastanın özellikleri sonucu hastalarda olabilecek semptomlara karşı ailenin nasıl bir yaklaşım sergileyeceği anlatıldı.

Ergoterapist ve usta öğreticiler eşliğinde  yapılan aktiviteler sonucu elde edilen el sanatları ürünleri hasta yakınlarına sergilendi. Yapılan bilgilendirme toplantısına 100’ün üzerinde hasta ailesi katıldı, hasta ve ailelerine ikramlar yapıldı.

Hastane Başhekimi, Uzm.Dr. Nülüfer KILIÇ ilgi ve alakalarından dolayı hasta ve ailelerine toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.
h.jpg